Eğitim Destek Talebiniz Onaylanmıştır Mesajı Hakkında Bilgilendirme

egitim-destek-talep-formu-dikkat

Eğitim Destek Talebiniz Onaylanmıştır Mesajı Hakkında Bilgilendirme ... ( Kesinlikle İtibar Etmeyiniz.)

Sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve haberlere göre öğrencilere '' Eğitim Destek talebiniz onaylanmıştır tarafınıza gönderilen üniversite öğrencisi teyit  bilgisi formu adresinize yakında ptt şubesine gönderilecektir'' şeklinde sms olarak mesaj atıldığı tarafımıza bildirilmiştir. Gönderilen bu mesaj Egitimdestek.org olarak  bizimle kesinlikle bir alakası yoktur. Mesajda kullanılan ''Eğitim Destek'' kelimesinde sitemiz arama motorlarında ilk sırada çıktığı için bu mesajı alan kişiler sitemizin iletişim bilgilerinden bizleri arayarak konuyla ilgi sorular sormaktadırlar. Bu mesajın bizimle bir alakası olmadığı gibi kullanılan mesajdaki terimin sitemizin ismiyle benzerlik göstermesinden kaynaklanan bir durum olduğunu belirtmek isteriz.

UYARI : Burs adı altında insanlara bu tür mesajlar atarak dolandıran şahıs veya şahıslar bulunmaktadır. Bunun için atılan bu tarz mesajlara emin olmadan itibar etmemelisiniz... Zaten yaptığımız araştırmalara göre burs başvurusu yapmayan kişilere bile bu mesaj gönderilmiş.

✔ Gerçek burs veren kurum veya vakıflar şeffaf iletişim bilgilerine sahip olduğu gibi ismi olan kurumsal yerlerdir ve gerçek kurum veya vakıflar sizlerden hiç bir nedenle para talep etmezler bunun için sizlerden doğrudan veya dolaylı olarak burs adı altında para isteyen kişi yada kişilere asla aldanmayın ve itibar etmeyin..... 

Sitemizin sadece Eğitim üzerine bir bilgi portalı olduğunu tekrardan belirtmek isteriz.

26 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement