Öğrenciye 1000 TL Limitli Kredi Kartı Veren Bankalar

ögrenciye-kredi-veren-bankalar


Öğrenciye 1000 TL Limitli Kredi Kartı Veren Bankalar


Öğrenciye kredi veren bankalar blogumuzda bugün 1000 tl limitli kredi kartı veren bankalar konusunu ele alacağız. Aslında üniversite öğrencilerine 1000 tl başlangıç limitli kredi kartı veren banka pek yoktur. Tüm öğrenci kredi kartları yaklaşık 500 tl bir limitle bize ulaşır ve ödemelerimizi düzenli bir şekilde yaptığımız takdirde zaman içinde limitleri artar. Limit arttırma talepleri bizim isteğimizle yapılabileceği gibi banka da böyle bir talepte bulunabilir. Keza kredi kartını yoğun kullanan ve ödemelerini düzenli yapan müşteriler bankaların baş tacıdır. Bununla beraber Öğrencilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurulursa en yüksek limite sahip kredi kartını talep etmeleri oldukça doğaldır. Peki hangi bankalar öğrencilere yüksek limitli kredi kartı sağlamaktadır, gelin bu sorunun cevabını her birlikte öğrenelim.

1000 TL Limitli Kredi Kartı:

Yapı Kredi Bankası'nın üniversite öğrencilerin kullanımına sunduğu Play Card 1000 tl limitlidir. Makalemizde 1000 tl limitli Play Card'ı tüm yönleriyle ele alacağız. 

Yapı Kredi Play İncelemesi:

Play Card üniversite öğrencilerine verilen bir kredi kartı olsa da gelirini belgeleyen kişiler de bu kart için başvurabilir. Sadece lisans ve lisans üstü öğrencileri değil aynı zamanda Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Meslek Yüksek Okulu, Hemşirelik Sağlık Yüksek Okulu ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda okuyan meslek yüksek okulu öğrencileri de kefil göstermeden Play kart'a başvurabilirler.

Play Card World özelliğine sahiptir. World üyesi iş yerlerinden yapacağınız alışverişleri taksitlendirebilir, World Puanlar kazanabilirsiniz. Gençlere yönelik indirimler, kampanyalar ve dönemsel fırsatlar yine Play Card'ın sunduğu diğer avantajlardır. Ayrıca 18-26 yaş arası üniversite öğrencilerinden herhangi bir hesap işletim ücreti de talep edilmemektedir.

1000 tl'lik limiti arttırmak isterseniz kefile ihtiyacınız var. Kefil gösterdiğiniz kişiye ait gelir belgesi ve maaş bordrosu istenilen belgeler arasında yer almaktadır. 

Play Card'ın Avantajları Nelerdir?

● Play Card sayesinde alışverişlerinizden puan kazanabilir ve bu puanları World üyesi iş yerlerinde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte puanlarınızdan farklı alanlarda da faydalanabilirsiniz. Mesela Hızlı Cep sistemi sayesinde konuşma süresi satın alabilirsiniz veya bu puanları Akıllı Adım Bireysel Emeklilik sistemine aktarabilirsiniz.

● World ablemi gördüğünüz 200000 işyerinde size özel taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. 

● 35 tl ve altındaki alışverişlerinizi Play Card'ın sahip olduğu Temassız özelliği sayesinde hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

● Tüm peşin alışverişlerinizi Süper Bireysel İhtiyaç kredisi sayesinde taksitlendirebilirsiniz. Bu sistemi iki şekilde kullanabilirsiniz. Örneğin 500 tl'lik peşin bir alışverişinizi hesap kesim tarihinden önce çok düşük faizlerle taksitlendirebilirsiniz veya Alışveriş kredisi için Yapı Kredi şubelerine başvurabilirsiniz. Talep ettiğiniz tutar kartınıza yüklenir ve dilediğiniz zaman kullanırsınız.

● World üyesi işyerlerinde aylık %1.49 faiz oranıyla 9 aya varan taksit imkanından faydalanabilirsiniz. Ancak akaryakıt, telekominikasyon, kuyum, gıda ve internet harcamaları dahil değildir.

● Üniversite öğrencileri herhangi bir hesap işletim ücreti ödemezler. Ayrıca Play'linin hesabına başka hesaplardan yapılan havaleler için herhangi bir ücret alınmaz. Bu özellik üniversite öğrenci belgesi ile alınan Play Card için geçerlidir.

● Play Card taksitli nakit avans özelliğine sahiptir. En düşük limit 300 tl'dir. 2 ila 9 ay taksitle ve %2.02 aylık faiz oranı ile bu parayı geri ödeyebiliyorsunuz. KKDF ve BSMV kesintileri ile aylık faiz oranı %2.42'yi bulmaktadır. Taksitli nakit avans ne demek konusuna göz atarak bu konuda daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

● Play Card ile Avis'ten %25 indirimli olarak araç kiralıyabilirsiniz.

● Bu kart ile yapmış olduğu alışverişler 60 gün boyunca güvence altındadır. Satın aldığınız ürünler çalınma, kaybolma ve zarar görme halleri için otomatik olarak sigortalanır.

● Üniversite öğrencilerin başvurarak aldıkları Play Card, Play Harçlık sistemine sahiptir. Buna göre nakit çekim ücreti ve iki gün için nakit çekim faizi ödemeden her ay 100 tl nakit avans çekebilirsiniz.

Play Card Resmi Sitesi: http://www.playcard.com.tr/

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement