DGS 0,5 Net Ham Puan Kuralı Kaldırılsın Mı ? SENDE YORUM YAP TEPKİNİ GÖSTER

dgs-ham-puan-kurali

DGS 0,5 Net Ham Puan Kuralı Kaldırılsın Mı ? SENDE YORUM YAP TEPKİNİ GÖSTER


YKS ile gelen 0,5 ham puan kuralı şimdi DGS'ında da uygulanmaya başlayacak. Peki nedir bu 0,5 ham puan kuralı ?

Adayların 0,5 ham puan kuralının gelmesiyle birlikte Türkçe ve Matematik testlerinden 0,5 net ham puan almayan yani her iki testten de 0,5 yarımşar puan çıkaramayan adayların sınavları artık hesaplanmayacak.

0,5 ham puan kuralının yayılmasıyla birlikte artık DGS sınavına da bu kural geldi.. bu kuralı ÖSYM önerdi ve ardından YÖK 0,5 ham puan kuralını kabul ederek DGS'yede getirdi.

Bu haberlerin yayılmasıyla birlikte Dikey Geçiş Sınavına girecek binlerce öğrenci bu konu hakkında tepki göstererek bu kuralın DGS ye gelmemesini istiyorlar. Sitemize bu konu hakkında birçok bildirim gelmesinden dolayı 0,5 ham puan kuralının kaldırılmasıyla ilgili bir kampanya oluşturduk.

HEMEN aşağı kısımdan 0,5 ham puan kuralı hakkında eleştirilerinizi ve 0,5 ham puan kuralının neden kaldırılmasını istediğinizi yorum yazarak belirtebilirsiniz. Kampanya bitiminden sonra yapılan yorumlar burada ki link aracılığıyla ilgili makamlara gönderilecektir. Ne kadar çok kişi yorum yaparsa kampanya o kadar etkili olacaktır saygılar... 
HEMEN SENDE AŞAĞI KISIMDAN YORUM YAP VE TEPKİNİ GÖSTER ve BU KAMPANYAYA KATIL.

461 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement