YARATICI DİJİTAL EĞİTİM PLATFORMU PREPLY TÜRKİYE’DE

YARATICI DİJİTAL EĞİTİM PLATFORMU PREPLY TÜRKİYE’DE



Preply 2013 yılında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de kuruldu. Ve farklı ülkelerden birçok yatırımcısı olan Preply Türkiye de de hizmet veriyor. Preply, çeşitli kategorilerde (yabancı diller, bilim dalları, hobiler vb.) çevrimiçi ve yerel eğitmenlere ulaşmayı sağlayan uluslararası özel eğitim  platformudur. Ve şu anda 47 bin özel eğitmen ile 100 bin öğrenciye hizmet sunuyor. 40 farklı konuda her ay 30 bin saat ders yapılıyor.

Bütçenize göre, daha önceden onlarca öğrenci tarafından değerlendirilmiş ve puanlandırılmış özel öğretmen bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek yapmanız gereken kriterlerinizi girip arama motorunun sunduğu öğretmenlerden birini seçmek ve ilk dersinizi planladınız. Üstelik dersi yaptıktan sonra memnun kalmazsanız, platform paranızı koşulsuz iade etme garantisi sunuyor ya da istediğiniz başka bir öğretmenle yeni bir ücretsiz ders veriyor. Platformun en büyük avantajı, birçok farklı ülkeden öğretmene kolaylıkla ulaşmanız. Mesafeli dersleri Skype ile yapıyorsunuz.


Platformda eğitim veren, daha önceki üniversite sınavlarında derece yapmış öğrencilerde vardır. Platform; üniversite sınavlarına hazırlanmak için, daha önce büyük başarı göstermiş bu öğretmenlerin tecrübelerinden faydalanmak için ve onlara ulaşmak için güzel bir fırsat sunuyor.
Öğretmen tercihiniz, ya hayatınıza yapılmış bir yatırımın karşılığı olacak ve sizi hedefinize ulaştıracak ya da harcadığınız onca zaman ve paranın çöpe gitmesine sebep olacak. Bu nedenle eğitmen seçerken çok dikkatli ve özenli bir seçim yapmak elzem niteliktedir.

Sizde her hangi bir konuda uzmansanız, platform üzerinden hemen gelir elde etmek için profil oluşturabilirsiniz. Sisteme kayıt olup, sistem yeterlilik onayından geçtikten sonra öğrencilerin arama sonuçlarında yer almaya başlayacaksınız. Sizi tanıtan bir video eklemeniz, öğrenciler tarafından platformda tercih edilebilirliğinizi arttıracak. Bir Preply öğretmeni haftada ortalama 550 $ kadar para kazanabiliyor.


Kısaca Preply, öğretmenlerle öğrencileri buluşturan yaratıcı bir dijital eğitim platformudur.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement