Kanada Liseleri Türk Öğrencileri Bekliyor

kanada-lise

Kanada Liseleri Türk Öğrencileri Bekliyor...

Kanada lise eğitimi, yalnız dil geliştirmek için bir fırsat değil yeni bir yaşam tarzını deneyimleme imkanı da sunuyor. ICES Türkiye, Kanada'nın farklı bölgelerinde sahip olduğu bağlantılarla yurt dışında eğitimi hayal olmaktan çıkarıyor. Öğrenciler dönem veya sene kaybetmeden eğitimlerine yurt dışında devam ediyor. Türk öğrenciler Türkiye'ye döndükten sonra da, ülkelerindeki okullarda eğitimlerini sürdürebiliyor.


Kanada'da Lise Eğitimi İçin Bol Alternatif


ICES, Kanada lise eğitimi için farklı alternatifler sunuyor. Alberta, British Columbia Manitoba, Newfoundland, Nova Scotia, Ontario, Quebec ve Saskatchewan bölgelerinde özel ve kamu okullarında eğitim fırsatları hazırlayan ICES, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimler alınmasına yardımcı oluyor. 15 - 18 yaş aralığındaki tüm gençlerin katılabileceği eğitim çeşitleri ICES çatısı altında bulunuyor. Farklı konaklama seçenekleri bulunan okullarda, yurtta konaklamalı, aile yanında kalmalı veya yatılı opsiyonlar değerlendirilebiliyor.


Eğitimlere Kabul Edilmek Hayal Değil


Uluslararası geçerlilikteki eğitimlere kabul edilebilmek için farklı aşamaları geçmek gerekiyor. Kanada'da lise okumak isteyenlerin yapılacak İngilizce sınavını geçmesi gerekiyor. Yazılı ve sözlü sınavların ardından yapılacak mülakatlarla öğrenciler arasından katılım şartlarını sağlayanlar seçiliyor. Öğrencilerin not ortalamalarının tam başarı anlamına gelen 100 puanlık sistemde 70 ve üzerinde olması gerekiyor. ELTİS puanı için ise alt sınır 210 olarak belirleniyor. Kimi okullarda öğrencilere özel kişilik envanteri uygulanarak, eğitim alacak öğrencilerin profili belirleniyor ve eleme gerçekleştiriliyor. Danışmanların desteği ile yapılacak doğru başvurularla kısa sürede aşamalar geçilerek, eğitimler için start verilebiliyor.


Kanada Liseleri Ufuk Açıyor


Yalnız iyi bir eğitim için değil, farklı bir yaşam tecrübesi için de Kanada liseleri tercih ediliyor. Sürekli dil pratiği yapan öğrencilerin konuşma ve aksan sorunlarında iyileşme bekleniyor. Kültürel çeşitlilik ile yüzleşecek olan öğrenciler bu sayede vizyonunu genişletiyor. Tek başına yurt dışında yaşayacak olan öğrencilerin öz güveni, sorumluluk bilinci ve sosyal ilişki kabiliyetleri hızla gelişiyor. Uyum ve empati becerisi yükselen gençler, küçük yaşta muazzam bir entelektüel bakış açısı ile yurt dışı tecrübesini tamamlıyor. Bu deneyim öğrencilerin üniversite eğitimi konusunda da cesaretlenmesine yardımcı oluyor.


Siz de çocuklarınızın geleceğini şekillendirecek doğru seçimler yaparak, onları dünyaya hazırlayabilirsiniz. Dil korkusunun yenilebilmesi, iyi bir eğitim, yaşam deneyimi ve entelektüel vizyon için tercih edilebilen Kanada okulları ile daha yaratıcı, öz güvenli ve birikimli öğrenciler yetiştirmek mümkün oluyor. ICES danışmanlığında eğitiminizi seçerek uzman danışmanlar desteği ile çocuğunuzun kariyeri için büyük ve emin bir adım atabilirsiniz.

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement