AÖF için En İyi Yardımcı Kaynaklar Hangileridir ?

aöf-yardimci-kaynaklar

AÖF için En İyi Yardımcı Kaynaklar Hangileridir ? 

Açık öğretim (AÖF) öğrencilerinin genel olarak en çok sorduğu sorulardan birisi olan '' AÖF için en iyi yardımcı kaynaklar hangileridir ? '' sorusuna açıklık getireceğiz. Açık Öğretim Fakültesinin vermiş olduğu kitapların genel olarak karmaşık ve gereksiz bilgilerin fazla olması nedeniyle AÖF öğrencileri genel olarak yardımcı kaynak almak gereksinimi duymaktadır zaten yapılan son düzenleme nedeniyle AÖF artık öğrencilere kitap dağıtımı yapmamaktadır bunun için AÖF öğrencileri derslere sadece online olarak E-Kampüs üzerinden ders çalışabileceklerdir.  

E-Kampüs vize ve finallere hazırlanmanız için aslında yeterli bir kaynak bütün kitapların pdfleri , videolu konu anlatımları, çıkmış sorular,sesli konu anlatımları gibi kapsamlı bir platform sunmuşlar derslere online olarak çalışabilen kişiler için aslında yardımcı bir kaynağa gerek yoktur lakin derslere kitap üzerinden çalışmak isteyen kişiler için AÖF en çok tercih edilen ve kaliteli yayınları sizler için paylaşıyoruz. 

AÖF için En Çok Tercih Edilen Kaynaklar : 

  1. Murat Yayınları 
  2. Yargı 
  3. Egem
  4. Uzman Kariyer
  5. Lider Yayınları
Bu yayınlar arasında AÖF için en çok tercih edilen ve sevilen kaynak Murat Yayınlarıdır çünkü AÖF sistemine en uygun hazırlanan kaynak budur. 

Bilgi ve içerik olarak E-Kampüs yeterlidir bu öneri sadece kitap üzerinden sınava hazırlanmak isteyen kişiler için verilmiştir sizlerde bu konuyla ilgili görüşlerinizi aşağı kısımdan yorum yaparak bildirebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement