VİP MİNİBÜS KİRALAMA HİZMETİNDE KURUMSAL GÜVENCE


vip-minibüs

VİP MİNİBÜS KİRALAMA HİZMETİNDE KURUMSAL GÜVENCE

İstanbul merkezli olarak TÜRKİYE geneline vip minibüs kiralama hizmeti sunan firmamız, bu hizmeti hem kurumsal firmalara hem de bireysel kiralama ihtiyacı duyan müşterilerimize en donanımlı araçlarla hizmet vermektedir. Sağladığımız bu hizmeti bizlerden ihtiyaçlarınıza göre şoförlü ve şoförsüz olarak da temin edebilirsiniz.

SEYAHAT ESNASINDA KONFORUN ZİRVESİNDE YER ALACAKSINIZ

Müşterilerimizin ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurarak dizayn ettirdiğimiz araçlarımız ile seyahatleriniz işkenceden çıkacak ve keyif dolu bir yolculuğa yerini bırakacak. Şoförlü kiralamalarımız sayesinde de hem konforun zirvesinde yer alacaksınız hem de vip minibüs kiralama sektöründe uzun yıllar hizmet veren profesyonel şoförlerimiz sayesinde güvenli bir şekilde istediğiniz adreste olabileceksiniz.
Vip minibüs kiralama hizmeti ile bu keyifli yolculuk esnasında sizlere araçlarımız içerisinde eşlik edecek donanımlarımız ise; ledtv, appletv, wifi internet, amerikan bar, elektronik masalar, ayarlanabilir elektrikli deri koltuklar, masajlı koltuklar, paralel telefon, ara bölme, buzdolabı ve daha fazlası sizlere yolculuk esnasında sizlere eşlik edecek. Bu sayede sizlerde konforun zirvesinde bir seyahat ile yorulmayacak gideceğiniz yere dinç bir şekilde ulaşabileceksiniz.

KİRALIK MİNİBÜS HİZMETİNDE AVANTAJLI FİYATLAR

İstanbul bölgesinde hizmet veren firmamız sektörde her zaman doğru fiyat politikası ile hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır. Bu bağlamda kiralık minibüs hizmetinde en doğru fiyatlar ile firmamızdan kiralama hizmeti alabilirsiniz.

VİTO KİRALAMA HİZMETİNDE HIZLI REZERVASYON AVANTAJI

Özkaynak Turizm olarak firmamızdanvito kiralama hizmeti alabilmek için tek yapmanız gereken adres ve telefonlarımızdan ilgili birimlerimize ulaşarak hizmet tarihinize uygun olacak şekilde şoförlü ve şoförsüz olarak vito kiralama rezervasyonunuzu yaptırmak. Rezervasyon tarihinize uygun olan araç adınıza rezerve edilecek ve hizmet gününüzde sizin için hazır bir şekilde bekleyecektir.

Araçlarımızı incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.ozkaynakturizm.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement