YGS İçin Önerilen Kaynak Kitaplar

YGS İçin Önerilen Kaynak Kitaplar 

YGS İçin Önerilen Kaynak Kitaplar


YGS ye hazırlanan öğrencilerimiz için önerilen kaynak kitapları maddeler halinde derslere göre ayrıntılarıyla açıklayacağız. Kaynak kitaplar sınavlardaki başarınızı etkileyen en önemli faktörlerden birisidir bunun için kaynak seçiminde çok dikkatli olmalısınız.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda herkes tarafından önerilen kaliteli kaynakları kitap ve yayınları derslerdeki başarılı anlatımları ve soru bankalarıyla hem eleştirecek hem de başarılı yönlerini sizlere aktaracağız. Şunu asla unutmamalısınız her yayının daha başarılı olduğu bir ders vardır. Bunun için kaynak kitaplarınızı sadece bir yayından almanız sınavlardaki başarınızı olumsuz yönde etkileyebilmektedir. 

YGS kaynak kitap önerisine başlamadan önce çözülmesi gereken ilk soru bankası geçmiş yıla ait çıkmış sorulardır. Piyasada 2000-2017 ... gibi yılları arasında ÖSYM'de çıkmış bütün soruları kitap haline getirmiş yayınlar bulunmaktadır. 

➥Matematik Çıkmış Soru Bankası
➥Türkçe Çıkmış Soru Bankası 
➥Sosyal Çıkmış Soru Bankası
➥Fen Bilimleri Çıkmış Soru Bankası

Eğer bu tarz yayınlara para vermek istemiyorsanız ÖSYM 'nin kendi resmi sitesinden de çıkmış soruları online olarak çözebilirsiniz. Geçmiş yıllara ait çıkmış soruları çözmek sınav başarınızı doğrudan etkileyecektir. Çünkü ÖSYM'nin soru tarzı yıllardır hep aynı bu sayede gerçek sınava girdiğinizde sorulara yatkın olacak ve daha rahat çözeceksiniz. 

⟴ Bunun için ÖSYM Çıkmış Soru Bankalarını çözmek yapılması gereken ilk çalışmalardan birisi olmalıdır bu çalışmayı bitirdikten sonra her ders için ayrı bir kaynak önerisinde bulunacağız.

✔ Bu makalenin devamı çok yakında.... 

➕Konuyla ilgili sormak istediklerinizi veya kaynak kitap tavsiyelerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz bu sayede binlerce kişiye yardımcı olacaksınız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement