YGS Matematik Konuları ve Soru Dağılımları

YGS Matematik Konuları ve Soru Dağılımları

YGS Matematik Konuları 2017 ve Soru dağılımlarını inceleyerek şimdiden ders planınızı hazırlayabilirsiniz. Konu ve Soru dağılımlarını sizler için bir araya getirdik. YGS Matematik konuları müfredat değişikliği ile bazı LYS konuları YGS Matematiğe aktarıldı. Bunun için güncel YGS Matematik kaynakları almanızı öneriyoruz. Hemen sizlerle YGS Matematik 2016-2017 güncel konuları inceleyelim.

YGS MATEMATİK KONULARI :

  1. Sayılar
  2. Sayı Basamakları
  3. Bölme ve Bölünebilme
  4. OBEB ve OKEK
  5. Rasyonel Sayılar
  6. Basit Eşitsizlikler
  7. Mutlak Değer
  8. Üslü Sayılar
  9. Köklü Sayılar
  10. Çarpanlara Ayırma
  11. Oran-Orantı 
  12. Denklem Çözme
  13. Problemler
  14. Kümeler
  15. Fonksiyonlar
  16. Permütasyon
  17. Kombinasyon
  18. Binom
  19. Olasılık
  20. İstatistik
  21. 2.Dereceden Denklemler
  22. Karmaşık Sayılar
  23. Parabol
  24. Polinomlar

YGS Matematik Soru ve Konu Dağılımları :

YGS Matematik Soru ve Konu Dağılımları genel olarak incelendiği zaman ÖSYM 2016 yılında yapılan sınavın Problem sorularında rekor kırarak 13 soru sormuş buda demek oluyor ki gelecek yıllar ki sınavlarda da artık problem soruları daha çok sorulacak. Bunun için sınava girecek adaylar problem sorularında kendini daha çok geliştirmelidir. Bunun dışında incelediğimizde ise büyük farklılık görülmemektedir. YGS Matematik soru ve konu dağılımlarından esinlenerek bir ders çalışma planı hazırlamanız sınavda daha başarılı olmanıza katkı sağlayacaktır. Sınavlarda çıkan sorular genelde bu çizelge doğrultusunda sorulduğu için işiniz daha kolay hale gelecektir.

matematik-konu-ve-soru-dagilimi
YGS Matematik Konu ve Soru Dağılımı

YGS Matematik Konu ve Soru dağılımları ile ilgili görüş,düşünce ve sorularınızı yorum yaparak bildirebilirsiniz en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlanacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement