YGS LYS Kalktı Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanacağım ?

YGS LYS Kalktı Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanacağım ?

YGS LYS Kalktı Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanacağım ?

YÖK eğitim alanında hızlı ve büyük  yenilikler getirmeye kararlı. TEOG sınavının kaldırılmasının ardından Üniversiteye geçiş sınavı olan YGS-LYS 'de kaldırıldı. Eğitimde yapılan bu değişiklikler beraberinde öğrencilerin aklında bir çok soru işaretleri bırakmakta. 

Öğrencilerin en çok sorduğu sorulardan birisi olan: '' YGS LYS Kalktı Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanacağım ? ''  bu soruya şöyle açıklık getirelim YGS-LYS'nin kaldırılmasından sonra yapılan yenilik ve düzenlemeler öğrencilerin üniversiteye hazırlanmalarını engelleyecek veya zor durumda bırakacak yenilikler değildir. Üniversite sınav konularında bir değişiklik yapılmamıştır. YGS-LYS konuları halen geçerliliğini sürdürmektedir yapılan yenilikte temel matematik ve temel türkçe konuları daha önemli hale gelmiştir.

✔ Yeni sınav sisteminde Temel Matematik ve Temel Türkçe konuları çok önemli olacak. Bunun için Üniversite sınavına bu doğrultuda çalışmanız sizler için daha faydalı olacaktır.

Bizim görüşümüz yeni sınav sistemi öğrenciler için daha iyi olacak çünkü YGS-LYS sınav sistemi gerçekten kaldırılması gereken bir sistemdi. Yeni gelecek olan sınav sistemi anlatıldığı gibi olursa  öğrencilerin sınav başarılarında olumlu bir etki yapacak gibi gözüküyor.

Üniversite Yeni Sınav sistemi hakkında olumlu ya da olumlu düşüncelerinizi ve sormak istediklerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement