Acıbadem Üniversitesi Nasıldır ?

Acıbadem Üniversitesi Nasıldır ?

acıbadem üniversitesi nasıldır ?

Acıbadem Üniversitesi 18 Mayıs 2007 tarihinde kurulun Vakıf Üniversitelerinden birisidir. Asıl amacı sağlık bilimleri üzerinde kendini geliştirmeye odaklanmış Acıbadem Üniversitesi neredeyse tüm bilim dallarını bir araya getirerek en kaliteli şekilde eğitim vermeyi amaçlamaktadır.

Sosyal imkanların fazla olduğu üniversitelerden birisidir. Üniversite kampüsünde Cafe APLUS ve Starbucks bulunmaktadır. Bunun yanında konferans merkezi,spor merkezi,öğrenci konukevi gibi birçok imkana da sahiptir. 

Spor Merkezinden kısaca bahsedecek olursak yarı olimpik yüzme havuzu,plates stüdyosu,spinning stüdyosu,fitness salonu,squash kortu,koşu parkuru,çok amaçlı spor salonu gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirebileceğiniz imkanlar bulunmaktadır.

Acıbadem Üniversitesi sizce nasıldır ? Yorum yapın düşüncelerinizi paylaşın !
✔  Acıbadem Üniversitesi hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi yorum yaparak belirtiniz bu sayede bu üniversiteyi tercih etmek öğrencilerin Acıbadem Üniversitesi nasıldır ? sorusuna bu üniversiteden mezun öğrencilerin yani sizlerin yorumlarıyla açıklık getirmiş olacağız...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement