Polis Özel Harekat Başvurusunda Gereken Belgeler Nelerdir ?

Polis Özel Harekat Başvurusundada İstenen Belgeler 2016

Polis Özel Harekat Başvurusundada İstenen Belgeler Nelerdir ?

Polis Özel Harekat Ön Başvuruların bitmesinin ardından adaylar gereken belgeleri hazırlamaya başladı. Bunun için Polis Özel Harekatlık için gereken belgeleri maddeler halinde sizler için detaylı olarak açıkladık. Polis Özel Harekatlık için istenen belgeler Polis Akademisinin resmi sitesinden alınmıştır bunun için rahatlıkla güvenerek dikkate alabilirsiniz.

19.Dönem Polis Özel Harekatlık için İstenen Belgeler 2016

Polis Özel Harekat İnternetten ön başvuru yapan,şahsen başvuru ve sınav için çağrılan adayların getirmesi gereken belgeler şunlardır ;
1 - T.C kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanınız.
2 - T.C kimlik numarası yazılı beyanınız. (sınav başvuru dilekçesinin ilgili bölümüne aday 11 haneli T.C. kimlik numarasını ve bu kimlik numarasının kendisine ait olduğunu el yazısı ile ilgili satıra yazacaktır.)
3 - Sınav başvuru dilekçeniz, eksiksiz olarak doldurulmalıdır. (sınav giriş belgesi yayınlandığı tarihte, sınav başvuru dilekçesi https://www.pa.edu.tr adresinden indirilecektir.)
4 - Aday sağlık bilgilendirme formu eksiksiz olarak doldurulacaktır.(sınav giriş belgesi yayınlandığı tarihte, aday sağlık bilgilendirme formu  https://www.pa.edu.tr adresinden indirilecektir.)
5 - Adayların fiziki yeterlilik sınavı parkuruna katılmasına engel sağlık probleminin bulunmadığına dair beyanı. (sınav giriş belgesi yayınlandığı tarihte, söz konusu evrak https://www.pa.edu.tr adresinden indirilecektir.)
6 - Lise, ön lisans, lisans diplomasının veya geçici bitirme belgesinin aslı ve fotokopisi. (Yabancı Ülkeden alınan lisans diplomaları YÖK Başkanlığından alınan denklik belgesi ile birlikte kabul edilecektir.)
7 - Son bir yıl içinde çekilmiş dört adet biyometrik fotoğrafınız.
8 - Kendisi ve evli ise eşinin sabıka kaydı olmadığını ifade eden yazılı beyanları. (sınav başvuru dilekçesinin ilgili bölümüne aday kendi el yazısı ile kendisinin ve evli ise eşinin sabıka kaydı durumunu yazacaktır.)
9 - Yaş düzeltmesi yaptıranlar için yaş düzeltme belgesini (Yaş düzeltmesi yaptırdığına dair onaylı belge başvuru sırasında aday tarafından teslim edilecektir.)
10 - Emniyet Teşkilatı Personeli Şehit veya Vazife Malulü olanların Eş veya Çocuklarından, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığınca verilen şehitlik veya vazife malullük belgesinin Kurumca onaylı örneği.
11 - Sınav ücretinin yatırıldığına dair banka dekontunuz.
12 - Sınav Giriş Belgesi.
UYARI: Aranılan nitelikleri taşıyan ve istenen belgeleri getiren adayların şahsen başvuruları alınır. Başvuru ile ilgili olarak istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılır.
Polis Özel Harekat Başvurusunda gereken belgeler ile ilgili sormak istediklerinizi yorum yaparak sorabilirsiniz konuyla ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement