KPSS'siz 10 bin Özel Harekat Polisi alımı yapılacak

KPSS'siz 10 bin Özel Harekat Polisi alımı yapılacak

KPSS'siz 10 bin özel harekat polisi alımı yapılacak

KPSS şartı aranmaksızın 10 bin Özel Harekat Polisi alımı yapılacak açıklama pa.edu.tr resmi sitesinden yapılmıştır. Yapılan duyuruya göre 28 yaşından gün almamış 10.000 erkek öğrenci adayı Polis Eğitim Merkezlerinde yetiştirilmek üzere alınacaktır.

Başvurular Polis Akademisi https://www.pa.edu.tr/ sitesinden online olarak 02 Kasım 2016 tarihinde yapılacaktır. Polis Özel Harekat olmak isteyen adaylar istenen belgeler ve aranılan şartları bu 02 Kasım 2016 yani başvuru gününde öğreneceklerdir.

Başvuran kişiler fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarına gireceklerdir. Başarılı olan adaylar yetiştirildikten sonra Özel Harekat Polisi olmaya hak kazanacaktır.

Özel Harekat Polisi Alımı Pa.edu.tr Resmi Açıklaması aynen şöyle :

Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine özel harekat polisi yetiştirmek üzere ve 28 yaşından gün almamış olan en az lise veya dengi okul mezunlarından 10.000 erkek öğrenci adayı alınacaktır.
Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacaktır.
Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak online başvurular 02/11/2016  tarihinde başlayacaktır. Adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede açıklanacaktır.
Özel Harekat Polisi alımlarıyla ilgili sormak istediklerinizi yorum yaparak sorabilirsiniz en kısa sürede sizlere online olarak yardımcı olacağız.

7 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Sponsor Reklam

"

Sponsor Reklam

"
">Responsive Advertisement